dijous, 26 de maig del 2016

MURS QUE PARLEN 2016 Sant Salvador (43130)


MURS QUE PARLEN: PROJECTE D'ART URBÀ, pretén ser una aposta per l'art urbà a la ciutat de Tarragona, posant de manifest l'espai públic com una via de comunicació directa i compromesa amb l'espectador. 

La intenció doncs, és construir una ciutat connectada amb la cultura a través de la gran quantitat de solars i murs abandonats arreu de Tarragona (tant al centre, com als barris), enriquir el patrimoni cultural i artístic de la ciutat, així com fomentar el turisme cultural. 

Enguany les intervencions és realitzarant al barri de Sant Salvador, actuant amb la complicitat de les associacions del barri i el veïnat. Cada intervenció mural estarà complementada per un taller o conferència a l'Escola d'Art de Tarragona (EADT).

El projecte compta amb murals d'artistes locals, nacionals i internacionals, així com un programa de difussió consistent en un mapa online de totes les intervencions i visites.

Els artistes que participaran aquest 2016 seràn La Robot de Madera (Xile), BYG (Madrid, València), Javier de Riba (Bcn) i Oriolvlat (Valls).

MURS QUE PARLEN: PROJECTE D'ART URBÀ, és una iniciativa de la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona i el Teler de Llum, Centre d'Art de Tarragona, amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics i amb la coordinació direcció de Polígon Cultural.


Per més informació :

POLÍGON

1 comentari:

  1. Acabem de trobar el vostre blog!
    Us deixem els links de la nostra web, per a que pugueu veure els murals que estem realitzant al barri:

    La Robot de Madera
    http://www.poligoncultural.com/2016/07/la-robot-de-madera.html

    BYG
    http://www.poligoncultural.com/2016/07/byg-murs-que-parlen-2016.html

    Salut!! :)

    ResponElimina